Leren schminken? Dit is je kans!


Leren schminken omdat je zelf kinderen hebt? Of gewoon met een gezellig groepje als 'uitje'? Of heb je een kinderdagverblijf of ander bedrijf waar je veel activiteiten met kinderen doet? Welke reden ook, als je wilt leren schminken, ben je hier aan het juiste adres. 


BASISTECHNIEKEN

De workshop wordt gegeven in 2 avonden van 19:30 - 22:00 uur. 

Je leert diverse penseel- en sponstechnieken en er worden diverse designs geoefend. Op de 1e avond wordt op de eigen arm gewerkt en op de 2e avond op elkaars gezicht. 

Er is een mogelijkheid om op de avond zelf een aantal basismaterialen aan te schaffen, zoals palet met basiskleuren, penselen, sponzen, stippelspons en glitters.

Workshopdata: nader te bepalen, in overleg met de cursisten.

GLITTERTATTOOS

Leer in 1 avond (van 19:30 - 21:30 uur) de technieken om mooie glittertattoos te maken. We werken met sjablonen maar ook uit de losse hand. De glittertattoos blijven ongeveer 5 dagen op de huid zitten, dus je hebt er lang plezier van. 
Op de avond zelf is een basisset aan te schaffen, zodat je er thuis direct mee aan de slag kan!
  
Workshopdata: nader te bepalen, in overleg met de cursisten.

KOSTEN

Dit ligt aan het aantal deelnemers en of er specifieke wensen zijn. De prijs is inclusief koffie/thee/lekkers en gebruik van alle materialen.
 
Let op: in overleg zijn andere dagen/tijden ook mogelijk.

Een kinder(verjaardags)workshop is ook mogelijk, evenals het geven van een workshop op scholen of bij bedrijven. De minimum leeftijd hiervoor is 7 jaar.

 

 klik hier voor foto's 

en hier voor meer informatie aanvragen.